Kuru Temizlemenin Faydaları

Kuru Temizlemenin Faydaları

Kullanıcı Oyu: 5 / 5

Yıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkin
 

Adana Homedry Kuru Temizleme olarak uzmanından görüşleri sizlerle paylaşıyoruz

Kuru temizlemenin faydalarının en başında ürünlerimizi dokularına zarar vermeden, yıpratmadan ve fiziki özelliklerini bozmadan temizlemesi, ayrıca bu ürünlerimizin daha uzun yıllar kullanılmasını sağlamasıdır.

Profesyonel kuru temizleme firmaları lekeleri çıkarmak için karmaşık prosedürlerden ve özel leke çıkartıcı kimyasallardan yararlanırlar. Lekeler iki ana kategoriye ayrılır: solvent maddeyle çözünebilir lekeler ve suyla çözünebilir lekeler. Farklı lekeler, leke çıkartma teknisyenlerinin uzmanlaştığı farklı işlemler gerektirirler. Bu gibi durumlarda Homedry Türü bir profesyonel kuru temizleme firmasıyla çalışmalısınız. 

Sık kuru temizleme yapılması, temizlenmedikleri taktirde oksitlenmeye ve sararmaya yol açan lekelerin çıkarılmasını da sağlar. Yiyeceklerden, içeceklerden ve diğer yağlı maddelerden kaynaklanan lekeler sıcağa maruz kaldıklarında ve zaman geçtikçe oksitlenir ve soyulmuş bir elmanın havayla temas etmesinden sonra kararması gibi sararır veya kararırlar. Sararan veya kararan lekeleri çıkarmak çok daha zordur ve genellikle de çıkarılamazlar. Bu yüzden sık kuru temizleme yaptırılması giysilerinizi ve tekstil ürünlerinizi çok daha uzun süre kullanmanızı sağlar. 

 Profesyonel kuru temizlemecilerin genellikle söylediği gibi onlar bir müşterinin sadece giysisini korumakla kalmaz, aynı zamanda bir hatırayı da korurlar.


© 2024 Homedry Resmi Web Sitesi Tüm Hakları Saklıdır. Sitemizden İzinsiz İçerik Kopyalanamaz. Web Tasarım Koray ÇOKOL